Menukaart

Theatermenu

 

VOORGERECHT

forel – chorizo – aubergine

 

HOOFDGERECHT

gegrilde koolvis – ui – witlof – tomaten beurre blanc
of
gebakken bavette van het Hereford rund – ui – witlof – port jus

 

DESSERT

koffie – braam

 

€30,50 p.p

High Tea

High tea bij Luif Aete & Drinke

Heeft u iets te vieren met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn?

Een high tea bij Luif Aete & Drinke is bij uitstek geschikt als uitje om onder het genot van lekkernijen met heerlijke soorten thee eens gezellig bij te praten. De high tea wordt geserveerd met diverse  hartige en zoete lekkernijen.

Tijdens de high tea serveren wij voor u onbeperkt thee, koffie, tafelwater en een glas verse Jus d’orange

High tea ‘Luif’ €20.50,- (prijs per persoon vanaf 2 personen)
High tea ‘De Luxe’ met een glas sprankelende Malvasia Rosé €23.50,- (prijs per persoon vanaf 2 personen)

Wilt u van onze high tea komen genieten? Let op: deze is uitsluitend op basis van reservering van maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur.

 

Beleef Intens

Beleef intens | Elke maand speciale thema gerechten bij voorstellingen €25,-

Een avond naar het theater is niet alleen een voorstelling bezoeken. U wilt intens genieten en beleven. Een beleving meemaken waar u het volgend jaar nog steeds over heeft, net als uw vakantie. Even nergens aan denken en alleen genieten. Dat kan met BeleefIntens! Het 2-gangenmenu is afgestemd op de voorstelling waardoor u direct in de juiste sfeer komt en u de voorstelling nog intenser zult beleven. In sommige gevallen is BeleefIntens een kindermenu of lunch of brunch en gelden andere prijzen. Dit wordt vermeld bij de voorstelling. U bent van harte welkom! Reserveer direct tijdens het reserveren van uw voorstellingskaarten.

Zomermenu